Mantenir viva la quotidianitat

En aquests dies d’ansietat i incertesa, a La Tinta hem decidit reprendre les activitats de l’associació amb (certa) normalitat. Tot i que l’actualitat ens desborda, pensem que és necessari mantenir viva la quotidianitat. Volem fer l’esforç de pensar en altres coses, per evitar que siguin agents externs els que decideixen quan parem i perquè.

Amb això en ment, iniciarem el trimestre de tallers la setmana del 9 d’octubre. Tot i així, creiem necessari preveure la possible cancel·lació d’alguna de les sessions per a adaptar-nos als possibles esdeveniments de la setmana. Per això, demanem a les interessades en assistir-hi que ens facin arribar un contacte (telèfon o mail), per avisar en cas que el taller s’hagi d’ajornar una setmana més.

A més, mantenim la presentació de tallers per aquest dissabte dia 7. Tot i que respectarem el format de la presentació, també volem que la trobada tingui un ambient festiu on puguem relaxar tensions, celebrar victòries i fer una mica de llar totes juntes, ja que ho considerem important de cara als propers dies.

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el qüestionari web o escrivint a contacte@latinta.org per qualsevol consulta. Us esperem!

La Tinta