La Tinta és una associació cultural situada al Poble Sec. És un espai feminista, intergeneracional i anti-racista. Un lloc de trobada i un laboratori de creació, pensament crític i autocrític.

Mitjançant l’organització d’activitats formatives i d’oci, accessibles i assequibles, l’associació busca generar un racó autogestionat al Poble Sec on sentir-nos còmodes tenint en comte la comoditat de les demés.

Si ens vols conèixer, pots visitar-nos en horari de tarda durant els tallers trimestrals, o venir a qualsevol de les activitats d’entrada lliure que organitzem al llarg de l’any. Per confirmar que hi haurà algú disponible per a rebre’t i atendre les teves consultes, pots escriure’ns a través del formulari de contacte.

Serveis

Per mantenir l’associació, l’equip de La Tinta realitza diferents treballs creatius i artesanals. De la conceptualització i la comunicació fins els materials promocionals, oferim una àmplia varietat de serveis que potser el teu projecte o col·lectiu necessiten. Per a sol·licitar informació i pressupostos ajustats a les teves necessitats, pots escriure’ns a través del formulari de contacte.

Comunicació i disseny


Treballs creatius i comunicació de guerrilla.
www.atajo.es

Il·lustració


Realitzada amb perspeciva de gènere per la Judit Panxeta.

Serigrafia


Estampació serigràfica artesanal y ecològica.

Xapes


Fabricació de xapes amb dissenys personalitzats.

Associa’t

La col·laboració de les sòcies és fonamental per la subsistència de La Tinta. La teva quota semestral ajudarà a mantenir l’associació i permetrà que seguim organitzant activitats assequibles o gratuïtes. A més, podràs participar de les activitats exclusives per a sòcies i tindràs descomptes en els productes del Mercadillo de Resistència.

Quota de Sòcia – 18€ Quota semestral fixa.
Quota Solidària – més de 18€ Ajuda a crear activitats assequibles.
Quota Precària – menys de 18€ Participa sigui quina sigui la teva situació econòmica.